Skip links

Waarom kiezen voor een NVM makelaar?

Staat u op het punt om een woning te kopen of een woning te verkopen? Dat kan best spannend zijn. In dit proces is goede begeleiding erg belangrijk. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen met kennis, ervaring en een goede opleiding.

NVM Makelaar

Wat is een NVM-Makelaar?

NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars. De NVM is een netwerk van makelaars welke voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Een NVM-makelaar heeft veel inzicht in de regionale woningmarktontwikkeling. Om lid te worden van de NVM, moeten makelaars beschikken over veel praktijkervaring en gecertificeerd zijn bij de stichting Vastgoedcert.

Wat is het verschil?

De NVM en Funda

Funda en de NVM werken nauw samen, Funda is nl. door NVM-makelaars opgericht. De woningen van een NVM-makelaar staan hoger in de zoekresultaten (“ranking”) dan het aanbod van andere makelaars. Naast Funda heeft een NVM-makelaar toegang tot het complete woningbestand van de NVM; hier zijn tevens woningen te vinden die niet op Funda staan, maar die aangeboden worden in de “stille verkoop”.

Alle voordelen van een NVM-Makelaar op een rijtje:

Voordeel 1

Een NVM-makelaar kent de woningmarkt en beschikt over veel gegevens om uw woning zo goed mogelijk op de markt te brengen.

Voordeel 2

Een NVM-makelaar moet zich houden aan de NVM-Erecode. Dit houdt in dat alle regels van de NVM in acht genomen moeten worden; uw belang staat hierbij voorop.

Voordeel 3

Uw woning wordt uitgebreid gepresenteerd en gepromoot op Funda en staat op een uitstekende positie.

Voordeel 4

Bij een NVM-makelaar kunt u altijd terecht, of het nu gaat om aankoopbegeleiding, verkoop, taxatie of advies bij de vraag; “verhuizen of verbouwen”?

Voordeel 5

Een NVM-makelaar blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, regel- en wetgeving.

Voordeel 6

U kunt terugvallen op de afdeling Consumentenvoorlichting, mocht er een geschil zijn met de NVM-makelaar. Ook is elke NVM-makelaar verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

Voordeel 7

Voordeel 7: Met een NVM-makelaar bent u er zeker van dat u een expert inschakelt voor de (ver)koop van een woning. Dit geldt zowel voor het verkoop- als het aankoopproces.

Starten met NVM Makelaar

Vul hieronder het formulier in om te starten met Karin Meier Mattern als NVM Makelaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een NVM-makelaar in Tilburg en omgeving? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.