Skip links

Over Ons

Karin Meier Mattern Makelaars

Mijn verhaal

Na 17 jaar mede eigenaar van OMM Makelaars te zijn geweest heb ik besloten een nieuw avontuur aan te gaan en mijn eigen kantoor op te richten; Karin Meier Mattern Makelaars. Ik ben nog steeds uw vertrouwde NVM Makelaar en Taxateur!

De keuze om makelaar te worden was voor mij vanzelfsprekend vanwege de afwisselende aard van het vak. Geen dag is hetzelfde en elke klant heeft unieke wensen en behoeften. Het geeft mij enorm veel voldoening om mensen te helpen hun droomhuis te vinden of hun huidige woning succesvol te verkopen. Het mooiste moment is altijd de blije gezichten te zien bij de oplevering, wanneer een lang gekoesterde wens in vervulling gaat.

taxaties met karin meier mattern makelaars

NVM makelaar

— KMM Makelaars

Karin Meier Mattern

Mijn passie voor de huizenmarkt en de afwisselende aard van het vak maken elke dag boeiend. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen hun droomhuis te vinden of hun woning succesvol te verkopen.

Bij KMM Makelaars bied ik een persoonlijke aanpak, begeleid ik u van begin tot eind en ben ik altijd goed bereikbaar. Uw tevredenheid is mijn hoogste prioriteit.

Laten we samen uw woondromen waarmaken!

Klaar om de volgende stap te zetten?

Wij staan klaar om u te helpen bij al uw vastgoedvragen. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, of taxatie van een woning, bij KMM Makelaars krijgt u persoonlijke en deskundige begeleiding van begin tot eind.